top of page

Houston Lights

Avagy a houstoni fények karneválja, ahol minden van, csak karácsonyi fények nem. Nagyon szép volt, nem kell félre érteni. Csak mikor decemberben elmész egy ilyenre, valahogy karácsonyi fényekre meg dekorációkra vágysz. Erre kapsz dinokat, mexikói kalapokat, virágokat és egyébb oda nem illő dolgokat. Viszont a képek majd magukért beszélnek.

Csütörtökön, december 21.én elmentünk a fotó klubbal a suliból a Houston Lightsra. Ez, bár Houston mellett van, nagyon messzi volt tőlünk. Egy óra kocsival. Mire megérkeztünk már szerencsésen be is esteledett. Rögtön a bejáratnál egy Disney kastély fogadott kivilágítva. Minden olyan óriási méretű volt, hogy csak kapkodtam a fejem. Ahogy lassan haladtunk körbe végignéztük a világ különböző országait szimbolizáló érdekességeket. Iyen volt példaul a mexikói szekció (szélesebb a megengedettnél), majd volt egy világtérkép, dubai felhőkarcoló, mini Eiffel torony, és rengeteg más is, amire nem emlékszem tisztán. Majd egy pár ház szimbolizálta a Télapó faluját. Aztán volt még dinoszaurusz részleg, tengeri herkentyűs terület, virágos fal, meg persze a fények mellett voltak néha előadások, meg lehetett kaját venni, meg volt pár kisebb vidámparki cucc is. A tanárunk, mivel ő egy profi fotós, hozott teljes felszerelést, és az idő nagy részében fotókat készített mindenkinek, ahol mi szerettük volna. Sajnos azokat a képeket még nem kaptam meg, így be kell érnetek az én profi nem nevezhető képeimmel.

Még csak annyit tennék hozza, hogy ez egy nagyon látogatott, híres karácsonyi rendezvény, melyre a helyiek közül rengetegen, de turisták is ellátogatnak. És most a megszokottnál több kép fog következni

 


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page